Interviuri si Reportaje

Cea mai medaliată gimnastă româncă la europene

interviu persoane publice personalitate sport vedete

Cea mai medaliată gimnastă româncă la europene

Am povestit astăzi cu Larisa Iordache, cea mai medaliată sportivă din istoria gimnasticii României la Campionatele Europene, având în palmaresul ei până în acest moment 16 medalii. Anul 2020 l-a încheiat aducând bucurie și mândrie românilor, dar mai ales ei, după o perioadă lungă în care a stat departe de competițiile sportive a reușit să facă performanță și să se claseze pe primul loc la bârnă și col, cucerind astfel aurul.

Citește mai mult →


Povesti și tradiții din Gorj

cultura societate traditii

Povesti și tradiții din Gorj

Există un loc unde un obicei străvechi se desfășoară în fiecare an la dată de 24 decembrie,o serie de povesti si traditii gorjenesti în Ajunul Crăciunului. Obiceiul s-a transmis din generație în generație și constă în colindat prin satele comunei Padeș. Colindat în care pornesc copiii însoțiți de părinți, de bunici și de băieți care poartă măști. Aceștia se numesc mascați.

Citește mai mult →


Dincolo de pasiune – Dragoș Militaru

interviu lifestyle pasiune sport

Dincolo de pasiune – Dragoș Militaru

Astăzi o să vi-l prezentăm pe Dragoș Militaru. Dincolo de pasiune – Dragos Militaru este unul dintre oamenii ambițioși și siguri pe ceea ce vor să devină în viață. Născut la Târgu-Jiu pe data de 2 martie, în același an cu colegul de breaslă Mario Balotelli, 1990, Dragoș nu a avut la fel de multe oportunități ca acesta. A fost nevoit să muncească pentru a-și clădii o carieră în fotbal.

Citește mai mult →