La Cafea

Magie în cutie - alege cadoul perfect de Crăciun

cadouri craciun idei recomandari

Magie în cutie - alege cadoul perfect de Crăciun

Se apropie Sărbătorile de iarnă și nu știi ce cadouri să cumperi pentru cei dragi? Am făcut o listă cu câteva idei cu care nu vei da greș. Cadouri sunt niște lucruri atât de personale încât ai putea zice că nu vei găsi acel ceva ”perfect”, însă, ca de cele mai multe ori, detaliile contează. Orice mic detaliu din viața unui om reprezintă felul său de a fi, un obicei sau o preferință. Noi am făcut o listă cu câteva sugestii care te-ar putea ajuta.

Citește mai mult →


5 metode de întreținere a lemnului

lemn lemn masic mobilier lemn recomandari

5 metode de întreținere a lemnului

Lemnul este un material însuflețit, întrucât traseul lui până la materia finită din livingul nostru nu îl face să-și piardă viața sau farmecul. Mobilierul din lemn asigură eleganța și personalitatea unui spațiu, în acest articol vă vom spune cum reușim să-i păstrăm strălucirea și care sunt metodele de întreținere a acestuia.

Citește mai mult →


Mitul zilei de marți

divertisment hobby lifestyle monden

Mitul zilei de marți

Călătoria cu avionul poate fi mai ieftină dacă biletul este cumpărat la momentul potrivit. Fiecare destinație are prețul ei. Acesta poate fluctua chiar și de 70 de ori din momentul în care sunt scoase la vânzare primele locuri și până când decolează avionul.

Citește mai mult →