Mitul zilei de marți

divertisment hobby lifestyle monden

Călătoria cu avionul poate fi mai ieftină dacă biletul este cumpărat la momentul potrivit. Fiecare destinație are prețul ei. Acesta poate fluctua chiar și de 70 de ori din momentul în care sunt scoase la vânzare primele locuri și până când decolează avionul.

 

 

Cele mai bune prețuri pot fi obținute în perioada cuprinsă între trei săptămâni și trei luni și jumătate de dinaintea zborului.

Un mit demolat este și acela de a cumpăra biletul marțea, pentru că diferențele față de alte zile ale săptămânii sunt insesizabile de cele mai multe ori. Însă este cât se poate de real faptul că zborul marţea este mai ieftin.

Sunt mai mulți factori care influențează costul unui bilet. Un impact major îl reprezintă ziua în care are loc călătoria. În timp ce zborurile de duminică sunt cele mai scumpe, marțea și miercurea pot fi obținute cele mai mici prețuri.

De asemenea, în timpul sezonului estival sunt cele mai scumpe bilete, iar în ianuarie și februarie cele mai ieftine. Totuși călătoriile către stațiunile de ski vor fi costisitoare și în primele două luni ale anului. Au și de ce, nu? 🙂

De renţinut este și faptul că dacă iți cumperi mult prea devreme biletul, ai şanse mari să-l iei la un preţ destul de ridicat.

 

 

Astfel, în Europa perioada ideală în care ar trebui să cumpărăm bilete de avion pentru zboruri domestice este cu 151 de zile în avans, în SUA ajunge la 54 de zile, în Orientul Mijlociu se duce spre 80 de zile.

Pentru Asia sunt valabile 129 de zile, în Africa – 166 de zile, America Latină-80 de zile.

Spor la călătorit! Speram informațiile oferite sunt folositoare!

P.S: Nu uita să faci multe pooooze! O să fii bucuros când o să le revezi! 🙂


Postare mai nouă


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare