Spune-mi ce bijuterii porți că să îți spun cine ești – Partea a II-a

bijuterii divertisment monden persoane publice personalitate vedete

Continuăm seria de articole ”Spune-mi ce bijuterii porți îți spun cine ești!” cu câteva personalități renumite la nivel mondial și cu ale lor bijuterii caracteristice.

 

 

Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică. Zeița de la Montreal a câștigat cinci medalii olimpice de aur și a devenit prima gimnastă din lume și primul român inclus în International Gymnastics Hall of Frame. Nadia Comăneci este figura emblematică a României, o femeie ambițioasă, puternică și cu totul specială. Bijuteriile o completează dezvăluindu-i firea gingașă și caracterul liber pe care le descoperim în fiecare interviu. Atitudinea naturală o reprezintă la fel cum o fac și bijuteriile.

Munca grea face totul mai ușor. Acesta este secretul meu. De aceea am câștigat.”

 

 

Anastasia Soare este românca de milioane care a cunoscut succesul în Stalele Unite, fiind în topul Forbes cu o avere de 1,2 miliarde de dolari. Anastasia este o românca care și-a pus amprenta peste indistria cosmetică urmându-și pasiunea pentru estetică și cosmetică facială. Numită și Regina Sprâncenelor, brand-ul care îi poartă numele este vândut pe toate continentele lumii. Frumoasa Anastasia Soare are o personalitate puternică care nu poate trece neobservată, o fire extrovertită și atentă la detalii. Bijuterile pe care le poartă sunt asemeni caracterului și personalitățîi sale, neputând trece neobservate, supradimensionale și totodată rafinate.

”When I first started out. I knew nothing. I tried to absorb and learn from people who had experience! ”

 

 

Angela Gheorghiu, soprana care a cucerit cele mai mari scene ale lumii este originară din Vrancea. Frumoasa brunetă a urcat pe cele mai cunoscute scene din Viena, Paris, Milano, Londra, New York, Salzburg, Berlin, Tokyo, Roma, Seul, Veneția, Atena, Monte Carlo, Chicago, Philadelphia, Sao Paolo, Los Angeles și lista continuă. Angela este o femeie plină de viață, energică și naturală. Bijuteriile sale sunt reprezentative pentru cariera , strălucitoare, rafinate și cu un aer de unicitate.

”O sănătate bună și o voce într-o stare perfectă sunt cele mai prețioase valori ale unui artist.”

Trecem oceanul la vedetele care au cucerit întreaga lume. Vedete prin care fiecare dintre noi a trăit, prin rolurile interpretate, prin muzică sau prin performața lor.

 

 

Madonna, diva care a cucerit muzica pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globuri de Aur și autoare de cărți. Este femeia căreia nu i-a fost niciodată teamă să se exteriorizeze, cu o personalitate acidă și un cumul imens de trăiri. Madonna este o femeie ale cărei aparițîi au fost mereu caracterizate de excentricitate. Firea copilăroasă a purtat-o în numeroase aventuri, roluri de film, concerte unice și relațîi pasagere.

Madonna trăiește fiecare zi a vieții sale la intesitate. Vedeta a cucerit inimile publicului prin maniera deinhibată în care se exprimă. A câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original și a fost locul 1 în preferințele publicului în 45 de țări. Madonna a fost introdusă în Rock and Roll of Frame și a avut cel mai de succes turneu al unui artist solo. Despre bijuteriile ei este lesne de înțeles că sunt supradimensionale și excentrice, greu de purtat de oricine.

”I will not be happy until I am as famous as God himself!”

 

 

Eva Longoria este actriță și model recunoscut la nivel mondial. Actrița de origine mexicană a apărut în numeroase reviste, a jucat în filme și a fost protagonista mai multor campanii de publicitate. Rolurile pe care le-a jucat au adus-o mai aproape de inimile fanilor care au redescoperit mereu femeia frumoasă și senzuală, Eva. În 2008 a fost desemnată cea mai sexy femeie în urma mai multor aparițîi pe coperta diferitelor reviste internaționale de femei. Bijuteriile Evei Longoria sunt delicate, exprimând feminitatea caracteristică a actriței. Originară din Texas, Eva își exprimă spiritul latin prin culorile pe care le au bijuteriile sale.

”Hold on the love, not the loss.”

”Spune-mi ce bijuterii porți iți spun cine ești!”

Poate suna prea profund sau prea teatral, însă în spatele alegerilor noastre nu stă decât personalitatea fiecăruia dintre noi. Purtând ceea ce ne place suntem mai încrezătoare, mai determinate și mai frumoase!


Postare mai veche Postare mai nouă


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare