Spune-mi ce bijuterii porți că să îți spun cine ești – Partea I

bijuterii divertisment monden persoane publice personalitate vedete

Am pornit de la această vorbă și ne-am uitat printre noi… vedete, colege de muncă, prietene, mame și femei din comunitatea care ne înconjoară. Ce am descoperit?

Acesta este primul articol din seria cu numele ”Spune-mi ce bijuterii porți să îți spun cine ești” în care veți afla despre celebrități și personalitățile acestora, poveștilor lor și stilurile vestimentare pe care le abordează.

Femeile își exprimă într-un mod aparte personalitatea în funcție de bijuteriile cu care își accesorizează ținutele. Am analizat pentru studiul nostru câteva profile de INSTAGRAM ale unor vedete cunoscute. Nu mare ne-a fost mirarea să descoperim că bijuteriile și personalitatea lor sunt într-o strânsă legătură.

 

 

Lili Sandu este actriță, cântăreața și prezentatoare TV. Pe lângă frumoasa carieră pe care aceasta o are, firea delicată se reflectă foarte bine și în bijuteriile pe care le poartă. Lili se bucură de fiecare zi de strălucirea pe care i-o asigură accesoriile. Chiar dacă ne uităm la cercei, brățări sau inele, bijuteriile sale emană delicatețe.

 

 

Anca Sână Serea este soția lui Adrian Sână și mamă a celor șase copii pe care îi are cuplul. Viața , deși foarte ocupată, este plină de strălucire și bucurii. Anca își exprimă personalitatea prin accesorii asemănătoare stilului ei, radiante! Dacă aruncăm o privire peste profilul ei de INSTAGRAM putem observa ușor cum Anca poartă asumat o paletă mare de bijuterii. Toate radiate și strălucitoare, care păstrează înglobează stilul clasic și designul modern.

 

 

Andreea Raicu a debutat în viața de vedetă model, urmând noi apoi să fie prezentatoarea mai multor show-uri de televiziune. Frumoasa cu ochii verzi a fost redactor pentru o revistă de celebrități, VIVA și a scris numeroase rubrici de LifeStyle. Numită deseori Fashion Icon, Andreea s-a numărat ani la rând printre cele mai frumoase femei ale României și s-a implicat în campanii umanitare precum UNICEF și Salvați Copiii. Deși a fost mereu implicată în multe proiecte, Andreea este unul dintre exemplele de femeie strălucitoare. Mereu radiantă, stilysh și accesorizată perfect! Stilul său minimalist, elegant și totodată clasic este reprezentat cu brio de bijuteriile pe care le poartă.

Fiind curioși din fire am vrut să vedem cum stă treaba și peste ocean. Hai să vedem ce am descoperit despre stiluri, personalități și cele mai cunoscute vedete ale Statelor Unite ale Americii.

 

 

Jennifer Lopez diva latino care pare veșnic tânără, la cei aproape 51 de ani se bucură de o frumoasă carieră de actriță și o impresionantă carieră muzicală. J Lo, așa cum mai este numită artistă, este o femeie de succes, cântăreață, actriță, Fashion Icon și o dansatoare foarte apreciată. Stilul său este unul efervescent precum viața pe care o duce. Bijuteriile sale sunt luxuriante și excentrice asemeni personalitățîi sale. J Lo este o apariție de senzație atât pe coperțile revistelor cât și la show-urile televizate.

„We all have our own unique sense of style. It’s a reflection of our personality!”

 

 

Oprah Gail Winfrey este celebră în toată lumea pentru talk saow-ul pe care îl prezintă, unde de-a lungul carierei sale a vorbit cu celebrități precum Elizabeth Taylor, Michael Jackson, Tom Cruise, Celine Dion și mulți alții. Vedeta originară din Mississippi este prezentatoare emisiunii care îi poartă numele, emisiune care a înregistrat cel mai mare raiting al tuturor timpurilor pe o perioadă de 25 ani (1986 – 2011). Oprah așa cum este cunoscută de publicul larg a fost decorată în mai multe rânduri cu premii de prestigiu, printre ele se numără și The Presidential Medal of Freedom, cea mai înaltă decorațiune pentru contribuția unui cetățean la securitatea interesele naționale din Statele Unite ale Americii. Bijuteriile pe care Oprah le poartă sunt la fel de expresive precum caracterul ei, de dimensiuni mari și impunătoare. Chiar și așa ele păstrează aerul modest care o caracterizează pe vedetă.

„Don’t let someone dim your light simply because it’s shining în their eyes!”

 

 

Michelle Obama este și rămâne pentru mult timp prima doamnă, chiar dacă scaunul președenției americane nu mai este ocupat de către Barack Obama. Clasic, discret, rafinat – cum putea să fie altfel stilul unei prime doamne. Michelle Obama este cel mai frumos exemplu ale femeii puternice din spatele oricărui bărbat de succes. Frumoasa personalitate este îmbrăcâtă de bijuterii prețioase care ies în evindeță într-un mod discret. Rafinamentul cu care această își alege bijuteriile și eleganța cu care le poartă este motivul pentru care niciodată nu trece neobservată.

„Whether you come from a council estate or a country estate, your success will be determined by your own confidence and fortitude!”

Bijuteriile sunt armele unei femei indiferent că vorbim despre succes, încredere în sine sau modă.

„Spune-mi ce bijuterii porți iți spun cine ești!”

Poate suna prea profund sau prea teatral, însă în spatele alegerilor noastre nu stă decât personalitatea fiecăruia dintre noi. Purtând ceea ce ne place suntem mai încrezătoare, mai determinate și mai frumoase!


Postare mai veche Postare mai nouă


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare