Spune-mi ce bijuterii porți că să îți spun cine ești – Partea a III-a

bijuterii divertisment monden persoane publice personalitate vedete

Continuăm seria de articole ”Spune-mi ce bijuterii porți că să îți spun cine ești!” cu câteva personalități renumite la nivel mondial și cu ale lor bijuterii caracteristice.

Recent a avut loc Gala Premiilor Grammy, unde vedetele au purtat ținute și bijuterii care mai de care mai spectaculoase. Cadrul galei fiind un prilej de neratat pentru artistele celebre să-și etaleze ținutele și bijuteriile.

 

 

Gala Grammy a fost deschisă de Lizzo, artista cu cele mai multe nominalizări, opt. Aceasta a pus mâna pe trofeul pentru cea mai bună interpretare pop și a deschis seară decernării strălucind de-a dreptul. Artista originară din Detroit a mai câștigat și premiul pentru cel mai bun album urban contemporan și cea mai bună interpretare R&B tradițională. Truth Hurts este melodia cu care artista i-a cucerit pe fani. Lizzo este o rubensiană voluptoasă care ne-a obișnuit cu aparițîi grandioase și supraaccesorizări. Pentru Gala Grammy artista a optat să poarte o ținută accesorizată discret, lăsând trofeele să o pună în valoare. Bijuteriile sale sunt asemeni unor condimente, menite să îi potențeze personalitatea puternică.

 

 

Billie Eilish a fost ”marea câștigătoare” a galei Grammy, adunând nu mai puțîn de cinci trofee din cele șase nominalizări. Premiul pentru piesa anului i-a revenit datorită hitului ”Bad Guy”. Premiul pentru cel mai bun album vocal pop a ajuns tot la Billie, care a cucerit publicul cu ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. De asemenea artista a mai câștigat trofeul pentru cel mai bun artist nou și trofeul pentru înregistrarea anului. Distincția albumul anului a ajuns tot la artistă. Billie Eilish este caracterizată de o personalitate puternică și excentrică, având un mod aparte de a se exprima. Bijuteriile sale sunt pe măsura felului ei de a fi. La ediția cu numărul 62 a premiilor Grammy aceasta a purtat bijuterii supradimensionate.

 

 

Dua Lipa cu o apariție pe cât de simplă, pe atât de comentată. Frumoasa cântăreață care în urmă cu un an a pus mâna pe premiul Grammy pentru The Best New Artist. Dua a ales să poarte bijuterii mai discrete decât cele cu care ne-a obișnuit, însă a tratat acest aspect cu abundența care o caracterizează. Dua Lipa în vârstă de numai 24 de ani este cunoscută în întreaga lume. Artista a lansat până în acest moment două albume care numără mai multe piese de succes mondial. Dua… Numele pe care l-a urât în copilărie înseamnă dragoste în limba albaneză și care i-a purtat mare noroc în carieră. Celebra artistă este energică, rebelă și plină de surprize, la fel și colecția de bijuterii.

 

 

Ariana Grande, originară din Florida, a performat în seară decernării premiilor Grammy unde a purtat un set format din colier și cercei supradimensionați. Artista, care în 2013 a câștigat American Music Awards la categoria New Artist of The Year. Vedeta a purtat mai multe ținute cu diferite accesorizări în cadrul galei Grammy. Ariana are 26 de ani și până la această vârstă a câștigat premiul Grammy pentru Best Pop Vocal Album în 2018 cu albumul Sweetener. Cântăreața, actriță și compozitoare, Ariana este o fire delicată, ambițioasă și totodată copilăroasă colecția de bijuterii o descrie perfect.

 

 

Beyonce a câștigat premiul pentru cel mai bun film muzical cu ”Homecoming” și a adus un plus de strălucire celei de-a 62-a ediție a premiilor Grammy. Despre Beyonce și colecția de bijuterii e lesne de înțeles că este foarte diversificată și scumpă. Artista a purtat în cadrul Grammy bijuterii în valoare de 12 milioane de dolari, colierul masiv adunând nu mai puțîn de 400 de carate. Beyonce se numără printre cele mai bogate artiste ale lumii, printre cele mai premiate voci și cele mai cunoscute cântărețe. Colecția de bijuterii nu poate fi decât pe măsura unei astfel de personalități.

„Spune-mi ce bijuterii porți iți spun cine ești!”

Poate suna prea profund sau prea teatral, însă în spatele alegerilor noastre nu stă decât personalitatea fiecăruia dintre noi. Purtând ceea ce ne place suntem mai încrezătoare, mai determinate și mai frumoase!


Postare mai veche Postare mai nouă


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare