Suntem ceea ce purtăm

bijuterii recomandari

Suntem mereu în căutarea accesoriilor perfecte, ne preocupăm de modă și stil, cum de altfel ne gândim la reciclare și o viață mai bună pentru planeta noastră. Ne plac provocările și nu ne dăm în lături de la schimbări, adaptându-ne la orice situații.

MACANNI este o echipă formată din oameni obișnuiți cu  gusturi și preferințe diferite, nu milităm pentru lucruri în care nu credem, așadar ne susținem părerile și avem deseori dezbateri.

 

Acum, înainte de sărbători ne-am propus să vă spunem câteva lucruri despre noi pentru a ne cunoaște mai bine, să vă împărtășim preferințele și amintirile pe care le avem legate de bijuteriile și accesoriile noastre.

Credem că accesoriile unei persoane vorbesc despre stilul ei, de fiecare dată când remarcăm o anumită piesă vestimentară în outfiturile cuiva cu siguranță ea reprezintă un accesoriu preferat sau o tușă personală în abordarea stilistică.

Coco Chanel spunea ”Moda dispare. Dar stilul rămâne același.”, acest citat celebru ne duce cu gândul la acel ceva care ne definește stilul. Femeile iubesc hainele și bijuteriile, în cazul hainelor nu poți avea o piesă preferată pe care să o porți zilnic, însă în cazul bijuteriilor lucrurile stau diferit. Bijuteriile sunt mult mai personale, reprezintă un atașament emoțional puternic și pot fi purtate chiar și ani la rând.

Simple, strălucitoare, din argint, cu pietre, cumpărate sau primite cadou bijuteriile care ne fură inimile sunt acelea care capătă  un sens pentru noi. Inelul de logodnă va fi preferatul unei tinere soții ani la rând. Brățara cu șnur primită de la cea mai bună prietenă de mărțișor va sta multă vreme în colecția ta. Si Colierul acela pe care l-ai cumpărat după primele luni de muncă pe care îl vei purta cu fiecare ocazie specială.

Eu sunt Nico, dacă ai acasă o brățară handmade MACANNI eu sunt cea care a făcut-o. Le iubesc de-a dreptul, iubesc faptul că sunt niște cadouri personalizate și ele reprezintă altceva pentru fiecare om care le poartă.

 

 

De fiecare dată când aleg ceva îmi doresc să nu aibă o însemnătate anume, ci pur și simplu să însemne ceva pentru mine. Un colier cu bănuț negravat este accesoriul meu preferat, asta pentru că mă leagă de un cumul de sentimente și de experiențe pe care nu le-aș putea grava într-un singur cuvânt. Este bijuteria pe care o port cel mai des și care își găsește locul în toate ținutele mele. Aici găsești variantele noastre de bijuterii personalizate.

Maria este colega mea, ea este persoana care reprezintă MACANNI în discuțiile cu voi, Cea care vă împachetează coletele cu drag și cea care indiferent de oră este disponibilă să vă ajute. Rareori vorbește despre ea, însă cu această ocazia am redescoperit-o chiar și noi.

 

 

”Nu sunt omul care poartă bijuterii, însă vreau să vă povestesc despre câteva accesorii la care țin și cu ajutorul cărora îmi accesorizez, uneori, ținutele.

Așadar, accesoriile mele preferate sunt ceasurile. De mică am o obsesie pentru ele. Îmi plac la nebunie!

Copil fiind, umblam mereu la cutia cu ceasuri vechi ale bunicului, iar acum, după ani și ani îi schimb chiar eu cureaua ceasului. Se vede de unde am obsesia pentru ele, nu?

Nu pot spune însă că am o colecție impresionantă, dar în inbox-ul meu aterizează mereu oferte pentru ceasuri de damă.

De obicei, nu sunt adepta ținutelor elegante, așadar, în colecția mea de ceasuri găsim cam același model, uneori doar firma ori cureaua fiind diferite.

Spre norocul meu, un ceas bun conferă unitate unui outfit. Dacă este prea simplist, ceasul îl poate scoate din anonimat. Ales cu cap, un ceas poate fi adaptat oricărui stil vestimentar!

De cele mai multe ori, ținutele mele sunt neutre, iar ceasul reușește să le scoată în evidență într-un mod plăcut, cel puțin, pentru mine. Evident, ținutele pot fi și colorate, însă, eu am vrut să scot în evidență ceasul!

Înțelegeți de ce le iubesc? De ce îmi plac? Acestea sunt utile și spun asta nu doar pentru că ne arată ora exactă. Ceasurile ne ajută să ieșim în evidență cu ținuta noastră. În plus, așa cum englezii spun, un ceas este ,,a good conversation starter,,.

 

 

V-am povestit despre cât de mult îmi plac ceasurile, cât de ușor le pot integra în outfit-urile mele (câteodată) și cum le aleg.

Îmi doresc să știu ce părere aveți despre ele: cât de utile vi se par și cum le adaptați stilului vestimentar? Deci, pe ce criterii le alegeți?”

Vrem să știm cum îți ajunge un accesoriu să te definească și de ce? Care sunt accesoriile voastre preferate și cum le integrați în ținute?

Cât despre noi, te așteptăm în continuare să ne vizitezi magazinul online și să descoperi bijuterii rafinate, obiecte de mobilier lucrate manual și o serie largă de bijuterii personalizate. Sărbători magice vă dorim!


Postare mai veche


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare