Spune-mi ce bijuterii porti ca sa iti spun cine esti! – II
Spune-mi ce bijuterii porti ca sa iti spun cine esti! - II
Posted in Sfaturi, Idei si Curiozitati

”Spune-mi ce bijuterii porti ca sa iti spun cine esti!”

 

 


 

 

 

Continuăm seria de articole ”Spune-mi ce bijuterii porti ca sa iti spun cine esti!” cu câteva personalități renumite la nivel mondial și cu ale lor bijuterii caracteristice.

Nadia Comăneci este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică. Zeița de la Montreal a câștigat cinci medalii olimpice de aur și a devenit prima gimnastă din lume și primul român inclus în International Gymnastics Hall of Frame. Nadia Comăneci este figura emblematică a României, o femeie ambițioasă, puternică și cu totul specială. Bijuteriile o completează dezvăluindu-i firea gingașă și caracterul liber pe care le descoperim în fiecare interviu. Atitudinea naturală o reprezintă la fel cum o fac și bijuteriile.

” Munca grea face totul mai ușor. Acesta este secretul meu. De aceea am câștigat. ”

Anastasia Soare este românca de milioane care a cunoscut succesul în Stalele Unite, fiind în topul Forbes cu o avere de 1,2 miliarde de dolari. Anastasia este o românca care și-a pus amprenta peste indistria cosmetică urmându-și pasiunea pentru  estetică și cosmetică facială. Numită și Regina Sprâncenelor, brand-ul care îi poartă numele este vândut pe toate continentele lumii. Frumoasa Anastasia Soare are o personalitate puternică care nu poate trece neobservată, o fire extrovertită și atentă la detalii. Bijuterile pe care le poartă sunt asemeni caracterului și personalității sale, neputând trece neobservate, supradimensionale și totodată rafinate.

” When I first started out. I knew nothing. I tried to absorb and learn from people who had experience! ”

Angela Gheorghiu, soprana care a cucerit cele mai mari scene ale lumii este originară din Vrancea. Frumoasa brunetă a urcat pe cele mai cunoscute scene din  Viena, Paris, Milano, Londra, New York, Salzburg, Berlin, Tokyo, Roma, Seul, Veneția, Atena, Monte Carlo, Chicago, Philadelphia, Sao Paolo, Los Angeles și lista continuă. Angela este o femeie plină de viață, energică și naturală. Bijuteriile sale sunt reprezentative pentru cariera sa, strălucitoare, rafinate și cu un aer de unicitate.

” O sănătate bună și o voce într-o stare perfectă sunt cele mai prețioase valori ale unui artist. ”

Trecem oceanul la vedetele care au cucerit întreaga lume. Vedete prin care fiecare dintre noi a trăit, prin rolurile interpretate, prin muzică sau prin performața lor.

Madonna, diva care a cucerit muzica pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureata a două Globuri de Aur și autoare de cărți. Este femeia căreia nu i-a fost niciodată teamă să se exteriorizeze, cu o personalitate acidă și un cumul imens de trăiri. Madonna este o femeie ale cărei apariții au fost mereu caracterizate de excentricitate. Firea sa copilăroasă a purtat-o în numeroase aventuri, roluri de film, concerte unice și relații pasagere.

Madonna trăiește fiecare zi a vieții sale la intesitate. Vedeta a cucerit inimile publicului prin maniera deinhibată în care se exprimă. A câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original și a fost locul 1 în preferințele publicului în 45 de țări. Madonna a fost introdusă în Rock and Roll of Frame și a avut cel mai de succes turneu al unui artist solo. Despre bijuteriile ei este lesne de înțeles că sunt supradimensionale și excentrice, greu de purtat de oricine.

”  I will not be happy until I am as famous as God himself! ”

Eva Longoria este actriță și model recunoscut la nivel mondial. Actrița de origine mexicană a apărut în numeroase reviste, a jucat în filme și a fost protagonista mai multor campanii de publicitate. Rolurile pe care le-a jucat au adus-o mai aproape de inimile fanilor care au redescoperit mereu femeia frumoasă și senzuală, Eva. În 2008 a fost desemnată cea mai sexy femeie în urma mai multor apariții pe coperta diferitelor reviste internaționale de femei. Bijuteriile Evei Longoria sunt delicate, exprimând feminitatea caracteristică a actriței. Originară din Texas, Eva își exprimă spiritul latin prin culorile pe care le au bijuteriile sale.

”  Hold on the love, not the loss. ”

Serena Williams este cea mai longevivă tenisnemă, firea agresivă pe care o adoptă în meciurile de tenis a făcut-o pe Serena cea mai de temut jucătoare. Puterea loviturilor ei, cele peste 70 de titluri WTA dintre care 23 de Grand Slam și cele 4 medalii olimpice au făcut-o pe Serena cea mai bună jucătoare din istoria tenisului. Bijuteriile sale sunt rareori surprinse de camerele de fotografiat, Serena petrecându-și o mare parte din timp antrenându-se și participând la competiții sportive. Totuși, fiecare apariție publică este deosebită, accesorizându-și ținutele cu bijuterii impunătoare, care de cele mai multe ori sunt create special pentru ea.

”Be an accessory to no one!”

”Spune-mi ce bijuterii porti ca sa iti spun cine esti!”

 

Poate suna prea profund sau prea teatral, însă în spatele alegerilor noastre nu stă decât personalitatea fiecăruia dintre noi. Purtând ceea ce ne place suntem mai încrezătoare, mai determinate și mai frumoase!

Nu există încă recenzii.

Lasă un răspuns

Apasă Enter pentru a căuta

Shopping Cart